Description
It is a common breakfast in the northern Indian subcontinent. It is cooked in milk or water and eaten with salt or sugar added. Patanjali Pushtahar Dalia is made from raw, broken coarse grain. The main ingredients of Patanjali Pushtahar Dalia are wheat, moong dal, pearl millet, rice, white sesame seeds, and ajowan.
यह उत्तरी भारतीय उपमहाद्वीप में एक आम नाश्ता है। इसे दूध या पानी में पकाया जाता है और नमक या चीनी मिलाकर खाया जाता है। पतंजलि पुष्टाहार दलिया कच्चे, टूटे हुए मोटे अनाज से बनाया जाता है। पतंजलि पुष्टाहार दलिया की मुख्य सामग्री गेहूं, मूंग दाल, बाजरा, चावल, सफेद तिल और अजवायन हैं।
INGREDIENTS:- Sesame seed, Carom seed, Split green grains, Wheat, Rice, Pearl millets
Reviews
There are no reviews yet.