Description
Toast is sliced bread that has been browned by radiant heat. The browning is the result of a Maillard reaction altering the flavor of the bread and making it firmer. The firm surface is easier to spread toppings on and the warmth can help butter reach its melting point.
टोस्ट कटी हुई ब्रेड है जिसे तेज़ गर्मी से भूरा किया गया है। ब्राउनिंग माइलार्ड प्रतिक्रिया का परिणाम है जो ब्रेड के स्वाद को बदल देती है और इसे सख्त बना देती है। सख्त सतह पर टॉपिंग फैलाना आसान होता है और गर्माहट मक्खन को उसके पिघलने बिंदु तक पहुंचने में मदद कर सकती है।
INGREDIENTS:- Top the malai with with some broken cashew nuts, raisins, pistachios and saffron strands. Serve immediately. P.S: To make the Malai: Simmer …
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