Description
A papadam (also spelled poppadom, among other variants), also known as papad, is a snack that originated in the Indian subcontinent. Dough of black gram bean flour is either deep fried or cooked with dry heat (flipped over an open flame) until crunchy.
पापड़म (अन्य प्रकारों के बीच इसे पॉपपैडम भी कहा जाता है), जिसे पापड़ के नाम से भी जाना जाता है, एक नाश्ता है जिसकी उत्पत्ति भारतीय उपमहाद्वीप में हुई थी। काले चने के आटे का आटा या तो डीप फ्राई किया जाता है या सूखी आंच पर पकाया जाता है (खुली आंच पर पलटा जाता है) जब तक कुरकुरा न हो जाए।
INGREDIENTS:- moong dal flour, urad dal flour, black pepper, sajji, iodized salt, groundnut oil, cumin, asafoetida
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