Description
Garam masala is a spice blend widely used in Indian cuisine, from curries and lentil dishes to soups. Whole spices of cinnamon, mace, peppercorns, coriander seeds, cumin seeds, and cardamon pods are toasted in a pan to release their aromatic flavors, then ground to a powder.
गरम मसाला एक मसाला मिश्रण है जो करी और दाल के व्यंजनों से लेकर सूप तक भारतीय व्यंजनों में व्यापक रूप से उपयोग किया जाता है। दालचीनी, जावित्री, काली मिर्च, धनिया के बीज, जीरा और इलायची की फली के साबुत मसालों को उनके सुगंधित स्वाद को छोड़ने के लिए एक पैन में भून लिया जाता है, फिर पीसकर पाउडर बना लिया जाता है।
INGREDIENTS:Coriander, Bay leaf, Cumin, Cinnamon, Mint leaf, Salt, Dry ginger, Nutmeg, Clove, Chilli, Fennel, Sesame, Pepper & Star Anise.
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